Lokakuussa pajalaiset ovat jatkaneet opintoja aineenopettajien avustamana. Olemme myös jatkaneet tutustumista toisiimme ja käyneet tärkeitä keskusteluita pajalaisia mietityttävistä asioista. Otimme myös tavaksi juhlistaa jokaista suoritettua opintokokonaisuutta.

Game over -hanke aloitti yhteistyön pajalaisten kanssa. Ensimmäisellä tapaamiskerralla pääsimme mm. pohtimaan omaa pelitarinaa ja lempipelejä – ja mitä ajatuksia ja tunteita pelaaminen herättää. Ensi kerralla lähdemme Kulttuuriareena 44:lle tutustumaan pelihuoneeseen ja erilaisiin rentouttaviin peleihin.
Syysloman alkua juhlistimme herkuttelemalla ja elokuvaa katsomalla. Syyslomalla kävimme Pölhön laavulla paistelemassa makkaraa ja tunnustelemassa ja valokuvaamassa, mikä kaikki luonnossa voimaannuttaa.

Loman jälkeisen viikon aloitamme pohtimalla omia tavoitteita sekä lukio-opintojen että muiden elämän osa-alueiden suhteen. Tavoitteet laaditaan niin konkreettisiksi, että ne on varmasti mahdollista saavuttaa.