Lukioiden videopalvelu

Katso oppitunnit uudelleen omalta tietokoneeltasi tai mobiililaitteeltasi milloin ja missä vain. Osa Kuopion lukioiden oppitunneista tallennetaan. Voit katsoa oppitunnit jälkikäteen etkä jää jälkeen opinnoista olitpa sitten harjoitusleirillä tai sairaana.

Opetustallenteet on tarkoitettu Kuopion lukioiden opiskelijoiden käyttöön. Opetustallenteita tehdään opettajan niin päättäessä. Opettajalla on täysi tekijänoikeus opetustallenteeseen. Opetustallenteen kaikenlainen kopioiminen ja levittäminen on rangaistava teko.

Opettaja julkaisee opetustallenteen Kuopion KurssiTV-videogalleriassa olevaan oppiaineen/kurssin kanavaan. Opettaja saa halutessaan omalle kurssikanavalleen oman käyttäjätunnuksen, jonka turvin opiskelijat pääsevät katsomaan tuntitallenteet tunnuksen avulla. Opettaja päättää oppituntitallenteen julkisuudesta.

Opiskelija voi pyytää opettajaa tekemään opetustallenteen, kun opiskelija on lähdössä edustamaan oppilaitosta ja joutuu näin olemaan poissa luokkaopetuksesta. Mahdollisen pitkän sairastumisen takia voidaan myös tukea opiskelijaa opetustallenteilla. Opettaja erikseen päätöksen, onko opetustallenteesta merkittävää hyötyä kyseisen kurssin aiheen oppimiseksi.

Kuopion lukioiden videokanavat

Siirry Kuopion lukioiden videokanaville tästä linkistä.

Jokaisen opiskelijan on allekirjoitettava kuvauslupa ja alaikäisen opiskelijan vanhemman on myös hyväksyttävä kuvauslupa. Lataa kuvauslupa klikkaamalla tästä.

Etäopetusta on tarjolla Kuopion aikuislukion opetustarjonnan kautta maksutta ja etäkursseille voi halutessaan hakeutua opinto-ohjaajien kautta. Lisätietoja opetustallenteista, etäopetuksesta ja niiden käytöstä antaa rehtori.