NILSIÄN LUKIO

Kilpaurheilua & laadukasta lukio-opiskelua

Nil­si­än lu­ki­os­sa opis­ke­let läm­min­hen­ki­ses­sä kou­lu­yh­tei­sös­sä lä­hel­lä Tah­kon mat­kai­lu­a­lu­et­ta. Tar­jo­am­me opis­ke­li­joil­lem­me laa­du­kas­ta lu­ki­o­kou­lu­tus­ta, viih­tyi­sän opis­ke­lu­ym­pä­ris­tön ja yh­tei­siä hie­no­ja ko­ke­muk­sia.

Nil­si­än lu­kio tun­ne­taan myös Alp­pi­lu­ki­o­na, eikä syyt­tä! Alp­pi­la­jien val­men­nus­ryh­mis­sä opis­ke­le­vil­le nuo­ril­le on tar­jol­la toi­mi­vat ja laa­duk­kaat puit­teet opis­ke­lun ja ta­voit­teel­li­sen ur­hei­lun yh­dis­tä­mi­seen. Tah­kon alp­pi­kou­lun val­men­nus­ryh­mäs­sä pää­set opis­ke­le­maan yh­des­sä mui­den ur­hei­li­ja­o­pis­ke­li­joi­den kans­sa, saat pää­toi­mis­ta val­men­nus­ta ja pys­tyt suo­rit­ta­maan lei­ri­mat­ko­jen ai­ka­na opin­to­jak­so­ja ver­kon vä­li­tyk­sel­lä. Asun­non jär­jes­tä­mi­ses­sä olem­me apu­na­si, ja Tah­kon rin­tei­siin on lu­ki­ol­ta ly­hyt mat­ka. 

 Mui­den ur­hei­li­joi­den on mah­dol­lis­ta val­men­tau­tua ur­hei­lu­val­men­nus­lin­jal­lam­me. Ur­hei­lu­val­men­nus­lin­jan la­jei­na ovat golf, hiih­to, jal­ka­pal­lo, rat­sas­tus ja sali­ban­dy. Val­men­nuk­sen to­teu­tus vaih­te­lee luku­vuo­sit­tain eri la­jien ur­hei­li­ja­mää­rän mu­kaan. Jos yh­teis­tä val­men­nus­ryh­mää ei ole, voi­daan val­men­nus to­teut­taa yk­si­löl­li­ses­ti oman val­men­ta­jan laa­ti­man har­joi­tus­oh­jel­man mu­kai­ses­ti.

Kaik­kien ur­hei­li­joi­den osal­ta toi­mim­me Kuo­pi­on alu­een ur­hei­lu­a­ka­te­mi­an peri­aat­tei­den mu­kai­ses­ti ja edis­täm­me kak­sois­ura-ajat­te­lua: ta­voit­tee­na on me­nes­tyk­se­käs lu­kio-opin­to­jen ja ur­hei­lun yh­teen­so­vit­ta­mi­nen.

Nil­si­än lu­ki­os­sa pää­set opis­ke­le­maan pie­nis­sä ope­tus­ryh­mis­sä, jois­sa saat opet­ta­jal­ta yk­si­löl­lis­tä tu­kea ja oh­jaus­ta. Yh­tei­söl­lis­tä tun­nel­maa vah­vis­ta­vat mo­net Nil­si­än lu­ki­on omat pe­rin­teet. Opin­to­tar­jon­taa laa­jen­nam­me Vi­her­kampuk­sel­la yh­teis­työs­sä Juan­kos­ken lu­ki­on kans­sa ja yk­si­löl­li­set opin­to­po­lut mah­dol­lis­tu­vat myös Kuo­pi­on yh­tei­sen vir­tu­aa­li­kurs­si­tar­jot­ti­men avul­la. Opin­to-oh­jaa­jal­la on ai­kaa oh­jauk­seen ja voit suun­ni­tel­la hä­nen kans­saan niin lu­kio-opin­to­ja kuin tu­le­vai­suuden suun­ni­tel­mi­a­si.

Nil­si­än lu­ki­oon ha­e­taan toi­sen as­teen yh­teis­haus­sa. Ur­hei­lu­val­men­nuk­seen ha­e­taan eril­li­sel­lä haku­lo­mak­keel­la en­nen yh­teis­ha­kua. Tar­kis­ta tar­kem­mat haku­ajat ja oh­jeet Nil­si­än lu­ki­on koti­sivuilta. Val­men­nus­ryh­mään hy­väk­sy­tyn ur­hei­li­jan tu­lee ha­kea Nil­si­än lu­ki­oon yh­teis­haus­sa.

YHTEYSTIEDOT:

Nil­si­än lu­ki­on koti­si­vut

Lu­kio-opasLuku­vuo­si 2023-2024