KUOPION AIKUISLUKIO

Etälukio ja verkko-opintoja

Kuo­pi­on ai­kuis­lu­kio on moni­puo­li­nen kou­lu, joka on toi­mi­nut syk­sys­tä 2022 al­ka­en uu­sis­sa mo­der­neis­sa ti­lois­sa tai­de­lu­kio Lu­mi­tin kans­sa. Ai­kuis­lu­ki­on opet­ta­jat ovat kan­nus­ta­via ja huo­mi­oi­vat jo­kai­sen opis­ke­li­jan yk­si­löl­li­set tar­peet opin­nois­sa. Ilma­pii­ri on läm­min ja vä­lit­tä­vä. Opis­ke­li­jat viih­ty­vät kou­lus­sa hy­vin.

Kuo­pi­on ai­kuis­lu­ki­os­sa voit opis­kel­la si­nul­le tar­peel­li­sia opin­to­jak­so­ja jous­ta­vas­ti omaan elä­mää­si so­pi­val­la tah­dil­la. Voit jat­kaa kes­ken jää­nei­tä opin­to­ja, suo­rit­taa lu­ki­on oppi­mää­rän tai yk­sit­täi­siä opin­to­jak­so­ja, teh­dä yli­op­pi­las­tut­kin­non tai täy­den­tää ai­kai­sem­min suo­ri­tet­tua yli­op­pi­las­tut­kin­toa. Voit ker­ra­ta eri oppi­ai­nei­ta tai ko­rot­taa jo ai­em­min saa­tu­ja arvo­sa­no­ja, val­men­tau­tua va­lin­ta­ko­kei­siin, pa­ran­taa kie­li­tai­to­a­si sekä päi­vit­tää tie­to­ja ja tai­to­ja. Opin­not ajoit­tu­vat alku­il­taan ja il­taan. Lähi­o­pe­tuk­sen li­säk­si si­nun on mah­dol­lis­ta suo­rit­taa myös etä­- ja verk­ko-opin­to­ja.

Kuo­pi­on ai­kuis­lu­kio jär­jes­tää Sa­von am­mat­ti­o­pis­ton kah­den tut­kin­non opis­ke­li­joil­le yli­op­pi­las­tut­kin­toon val­mis­ta­vaa lu­ki­o­kou­lu­tus­ta. Lu­kio-ope­tus to­teu­te­taan pää­sään­töi­ses­ti päi­vä­o­pe­tuk­se­na am­mat­ti­o­pis­ton Savi­lah­den kam­puk­sel­la. Li­säk­si Kuo­pi­on ai­kuis­lu­kio jär­jes­tää Kuo­pi­on kau­pun­gin tut­kin­toon val­men­ta­vaa Tuva-kou­lu­tus­ta. Tu­van oppi­tun­nit pi­de­tää Puis­to­kou­lul­la.

Voit il­moit­tau­tua opis­ke­li­jak­si mil­loin vain luku­vuo­den ai­ka­na täyt­tä­mäl­lä kou­lun koti­si­vu­jen il­moit­tau­tu­mis­lo­mak­keen tai käy­mäl­lä pai­kan pääl­lä ai­kuis­lu­ki­on kans­li­as­sa. Alle 18-vuo­ti­as voi­daan ot­taa ai­kuis­lu­ki­on opis­ke­li­jak­si ha­ki­jaan liit­ty­väs­tä eri­tyi­ses­tä syys­tä. Ylä­ikä­ra­jaa tai kes­ki­arvo­ra­jaa ei ai­kuis­lu­ki­os­sa ole.

Ai­kuis­lu­ki­oon ovat kaik­ki ter­ve­tul­lei­ta!

YHTEYSTIEDOT

Rehtori

Mika Ström­berg
044 718 4540
mika.strom­berg@kuo­pio.fi

Apulaisrehtori

Tii­na Kal­ju­nen
044 718 1239
tii­na.kal­ju­nen@ope­du.kuo­pio.fi

Koulusihteeri

Mar­ja Ii­va­ri­nen
044 718 1751
mar­ja.ii­va­ri­nen@kuo­pio.fi

Opinto-ohjaaja

Hen­ri Huo­vi­nen
044 718 1706
hen­ri.huo­vi­nen@ope­du.kuo­pio.fi

Käyntiosoite

Kol­jon­nie­men­ka­tu 48-50, 70100 Kuo­pio

Kotisivut

www.kuo­pi­o­nai­kuis­lu­kio.fi

Lu­kio-opasLuku­vuo­si 2023-2024