JUANKOSKEN LUKIO

Pienen porukan yhteishenki

Juan­kos­ken lu­kio on ko­toi­sa ja viih­tyi­sä lähi­lu­kio, jo­hon jo­kai­nen on ter­ve­tul­lut oma­na it­se­nään. Pie­nes­sä lu­ki­os­sam­me opit tun­te­maan niin muut opis­ke­li­jat kuin opet­ta­jat­kin ja opis­ke­lu­arki on mut­ka­ton­ta. Lu­ki­o­vuo­sien ai­ka­na pää­set ko­ke­maan opis­ke­lu­ka­ve­rei­den kans­sa hie­no­ja yh­tei­siä asi­oi­ta ja po­ru­kan yh­teis­hen­ki tii­vis­tyy vah­vak­si.

So­pi­van ko­koi­sis­sa opis­ke­lu­ryh­mis­säm­me si­nul­la on mah­dol­li­suus opis­kel­la yk­si­löl­li­ses­ti oman ta­voi­te­ta­so­si mu­kaan. Yh­des­sä var­mis­tam­me hy­vän me­nes­tyk­se­si yli­op­pi­las­kir­joi­tuk­sis­sa ja su­ju­van po­lun lu­ki­os­ta jat­ko-opin­toi­hin!

Opin­to­tar­jon­taa laa­jen­nam­me Vi­her­kam­puk­sel­la yh­teis­työs­sä Nil­si­än lu­ki­on kans­sa. Yk­si­löl­li­set opin­to­po­lut mah­dol­lis­tu­vat myös Kuo­pi­on yh­tei­sen vir­tu­aa­li­kurs­si­tar­jot­ti­men avul­la. Lu­kio-opis­ke­luis­sa­si ja tu­le­vai­suu­den­suun­ni­tel­mis­sa­si saat ta­kuu­var­mas­ti hy­vää oh­jaus­ta opol­ta ja ai­neen­o­pet­ta­jil­ta.

Kielet ja kansainvälisyys

Olem­me  kan­sain­vä­li­ses­ti ak­tii­vi­nen kou­lu yh­teis­työs­sä Nil­si­än lu­ki­on kans­sa. Sak­san Ha­mel­nin Schil­ler Gym­na­siu­min kans­sa teem­me opis­ke­li­ja­vaih­toa joka toi­nen vuo­si ja uu­te­na koh­tee­na meil­lä on käyn­nis­ty­mäs­sä yh­teis­työ rans­ka­lai­sen lu­ki­on kans­sa. Va­lin­nai­si­na kie­li­nä tar­jol­la ovat sak­sa ja ve­nä­jä, ja mui­ta ly­hyi­tä kie­liä voit opis­kel­la verk­ko­kurs­seil­la.  Pie­nes­sä kou­lus­sa jo­kai­nen ha­lu­kas pää­see mu­kaan kan­sain­vä­li­seen toi­min­taan!

Tervetuloa tutustumaan!
Yhteystiedot:

Juan­kos­ken lu­ki­on koti­si­vut

Juan­kos­ken­tie 24, 73500 Juan­kos­ki

Lu­kio-opasLuku­vuo­si 2023-2024