Opetusvelvollisuuteen luettavia tehtäviä

Muita vastuullisia töitä oppilaitoksessa

Kou­lun­joh­ta­jan teh­tä­vät

Yh­den tai use­am­man vuo­si­luok­kien 1 – 6 kou­lun ja eri­tyis­kou­lun (myös vuo­si­luok­kien 1–6 kou­lun ja eri­tyis­kou­lun yh­tei­sen) joh­ta­jan ope­tus­vel­vol­li­suu­teen voi­daan lu­kea 1 – 12 tun­tia riip­pu­en kou­lun koos­ta.

Jos vuo­si­luok­kien 1 – 6 kou­lul­la ja eri­tyis­kou­lul­la on yh­tei­nen joh­ta­ja, mää­räy­tyy tun­ti­mää­rä kun­kin kou­lun osal­ta erik­seen, kui­ten­kin niin, että joh­ta­jal­le jää ope­tus­työ­tä vä­hin­tään nel­jä tun­tia vii­kos­sa.

Apu­lais­joh­ta­jan teh­tä­vät

Yh­den tai use­am­man vuo­si­luok­kien 1 – 6 kou­lun apu­lais­joh­ta­jan teh­tä­viä hoi­ta­van opet­ta­ja­vi­ran hal­ti­jan ope­tus­vel­vol­li­suu­teen voi­daan lu­kea 2 – 10 tun­tia riip­pu­en kou­lun koos­ta.

Yh­te­näis­kou­lun tai 7 – 9 kou­lun apu­lais­joh­ta­jan teh­tä­viä hoi­ta­van opet­ta­ja­vi­ran hal­ti­jan ope­tus­vel­vol­lis­suu­teen voi­daan lu­kea 2 – 14 tun­tia kou­lun koos­ta riip­pu­en.

Jos kou­lul­le/kou­luil­le on mää­rät­ty use­am­pia apu­lais­joh­ta­jia, huo­jen­nus­tun­ti­mää­rä ja­e­taan apu­lais­joh­ta­jien kes­ken.

Muut ope­tus­vel­vol­li­suu­teen lu­et­ta­vis­sa ole­vat teh­tä­vät

OPET­TA­JAN JA REH­TO­RIN TIE­TO­PA­KET­TI2021 - 202214.8.2019