Lukijalle

Yhdessä tekemällä

Tä­män op­paan tar­koi­tus on aut­taa opet­ta­jaa, niin uut­ta kuin ko­ke­neem­paa­kin, työs­sään. Sa­moin reh­to­reil­le us­kom­me täs­tä ole­van apua.

Pa­ke­tin ovat laa­ti­neet JU­KOn luot­ta­mus­mie­het Ill­ka Kok­ko­nen ja Tii­na Kar­ja­lai­nen yh­teis­työs­sä työn­an­ta­jan edus­ta­jien kans­sa.

Si­säl­tö pe­rus­tuu OV­TE­Sin ja KVTE­Sin mää­räyk­siin. Mu­ka­na on myös pai­kal­li­sia so­pi­muk­sia ja so­vel­ta­mis­oh­jei­ta, joi­ta on yh­teis­työs­sä teh­ty. Lo­puk­si sel­vi­te­tään luot­ta­mus­mies­jär­jes­tel­mää ja neu­vo­taan, mis­tä löy­tyy lä­hin apu on­gel­ma­ti­lan­teis­sa.

Op­paan si­säl­tö on hy­väk­syt­ty pää­luot­ta­mus­mie­hen, ope­tus­joh­ta­jan, hen­ki­lös­tö- ja hal­lin­to­pääl­li­kön, pe­rus­o­pe­tus­pääl­li­köi­den- ja lu­kio-ope­tus­pääl­li­kön kes­ken syys­kuus­sa 2019 ja päi­vit­tey sitä mu­kaa, kun muu­tok­sia on tul­lut.

HUOM. Osa ku­vis­ta on pie­neh­kö­jä, mut­ta saat ku­vaa klik­kaa­mal­la suu­ren­net­tua ku­van. Osa ku­vis­ta ei va­li­tet­ta­vas­ti aina ole juu­ri oi­ke­as­sa tek­sin koh­das­sa – oi­ke­an lu­vun alla kui­ten­kin.

Osa ku­vis­ta on pie­neh­kö­jä, mut­ta saat ku­vaa klik­kaa­mal­la suu­ren­net­tua ku­van.

OPET­TA­JAN JA REH­TO­RIN TIE­TO­PA­KET­TI2021 - 202214.8.2019