Ylioppilas- ja itsenäisyyspäivän juhla

1.12. annetut yleisötilaisuuksien rajoitukset vaikuttavat Klassikan yo-juhlan järjestelyihin.
Klassikan syksyn 2020 ylioppilaita juhlistetaan ylioppilas- ja itsenäisyyspäivän juhlassa 4.12. klo 13 Klassikan salissa.
Jokainen ylioppilas voi kutsua juhlaan kaksi läheistä. Läheiset seuraavat juhlan LIVE-lähetystä luokissa. Pyydämme läheisiä saapumaan paikalle vasta hieman ennen juhlaa klo 12.45 jälkeen. Yhdessä luokassa juhlaa seuraa kahdeksan läheistä, ja lisäksi paikalla on yksi Klassikan opettaja. Oman ylioppilaan lakituksen voi siirtyä seuraamaan juhlasalin ovelle. Juhla striimataan, joten juhlaa voi seurata myös kotoa käsin. Linkki juhlan LIVE-lähetykseen tulee ennen juhlaa koulun etusivulle.
Ylioppilaita pyydetään tulemaan paikalle viimeistään klo 12.15 harjoitusta varten.
Sekä harjoituksissa että juhlassa noudatetaan turvallisuusohjeita: pidetään turvavälit ja huolehditaan käsihygieniasta. Mikäli on flunssan oireita, juhlaan ei voi osallistua. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Ylioppilas voi ottaa kasvomaskin pois hakiessaan lakin lavalta.
Ylioppilas- ja itsenäisyyspäivän juhla on koko koulun yhteinen juhla. Klassikan opiskelijat seuraavat juhlan LIVE-lähetystä kotona.