1. jakson i:t muuttuvat K:ksi
marras 2 @ 12:00
Abien AMK ja yliopistopäivä Kuopiossa
marras 9 @ 13:00 – 15:00

Maanantaina esittelymateriaalin tutustumiseen varataan iltapäivä. Näin abien päivän viimeistä tuntia (jn5), joka alkaa klo 13.05, ei pidetä. Tämä aika varataan opo2 kurssin jatko-opintoihin tutustumisen tehtävien tekemiseen.

ti
Yo-info
marras 10 @ 08:30 – 09:00

Pakollinen info kaikille kevään 2021 ylioppilaskirjoituksiin ilmoittautuville Klassikan nykyisille opiskelijoille. Info pidetään Zoom-yhteydellä. Linkki Zoom-kokoukseen lähetetään Wilma-viestillä Klassikan opiskelijoille ma 9.11.
Jo valmistuneille tiedoksi: Infon materiaali ja ohjeet ilmoittautumiseen jo valmistautuneille opiskelijoille tulevat nähtäville koulun sivuille. Seuraathan tiedotusta Klassikan etusivulla.

to
Syksyn 2020 ylioppilaskirjoitusten tulokset tulevat koululle
marras 12 Koko päivä

Syksyn 2020 ylioppilaskirjoitusten tulokset tulevat koululle 12.11. Tulokset tulevat näkyville Wilman lomakkeisiin yo-ilmoittautumistietoihin aamupäivän aikana. Tulokset ja kokelaan arvostellut koesuoritukset annetaan kokelaalle ja alle 18-vuotiaan kokelaan huoltajalle nähtäväksi Oma Opintopolku -verkkopalvelussa 13.11.2020 klo 9.00 alkaen.

Kirjaudu palveluun osoitteessa https://opintopolku.fi/oma-opintopolku/

omilla pankkitunnuksillasi tai
mobiilivarmenteella.

Alle 18-vuotiaan kokelaan huoltaja voi kirjautua palveluun omilla tunnuksillaan ja nähdä kokelaan tulokset ja koesuoritukset.

Lue lisää syksyn tuloksista Ylioppilastutkintolautakunnan sivuilta.