ke
pe
Ylioppilas- ja itsenäisyysjuhla
joulu 3 @ 13:00 – 14:30

Klassikan syksyn 2021 ylioppilaita juhlistetaan ylioppilas- ja itsenäisyyspäivän juhlassa 3.12. klo 13 Klassikan salissa. Ylioppilaita pyydetään tulemaan paikalle viimeistään klo 12.15 harjoitusta varten.
Jokainen ylioppilas voi kutsua juhlaan kaksi läheistä. Juhla striimataan, joten läheiset voivat seurata lakitusta myös kotona. Linkki juhlalähetykseen tulee koulun etusivulle.
Mikäli on flunssan oireita, juhlaan ei voi osallistua. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Ylioppilas voi ottaa kasvomaskin pois hakiessaan lakin lavalta.
Ylioppilas- ja itsenäisyyspäivän juhla on koko koulun yhteinen juhla. Juhlaan salissa osallistuvat ylioppilaat, heidän läheisensä sekä abit ryhmänohjaajineen. Ensimmäisen ja toisen vuoden opiskelijat seuraavat juhlalähetystä ryhmänohjausluokissa ryhmänohjaajiensa kanssa.

Itsenäisyyspäivä
joulu 6 Koko päivä