Kiitoksia kuluneesta lukuvuodesta!

Onnittelut uusille ylioppilaille. Olkoot tulevaisuutenne valoisa mihin se polku sitten johtaakin lukion päättymisen jälkeen.

Lämmin kiitos opiskelijoille ahkerasta työskentelystä osittain haastavissakin olosuhteissa kevään aikana. Nyt on lukuvuoden työt takana ja jokainen voi kiittää itseään, ystäväänsä ja opettajaa.

Kiitokset opettajille hyvin suoritetusta työstä lukiokoulutuksen eteen tehdystä työstä erilaisten hankkeiden, opetussuunnitelmatyön ja laadukkaan lukio-opetuksen tekemiseksi.

Kiitokset myös rehtoreille ja lukion hallintoa toteuttaville henkilöille, jotka olette haastavisa olosuhteissa saaneet lukuvuoden päätökseen. Ansiokkaat lukioiden vuosikertomukset kuvaat hienosti jokaisen lukion toimintaa lukuvuoden aikana.

HYVÄÄ JA RENTOUTTAVAA KESÄLOMAA KAIKILLE LUKIOKOULUTUKSEN PUOLESTA!

Videolla lukioiden kuvia ja tunnelmia kuluneesta lukuvuodesta. Sivun alla myös koosteena keväjuhlien ja rehtoreiden puheet.

Lyseon lukion kevättervehdys 1.- ja 2. vuositason opiskeljoille, Rehtori Samuli Laitinen

Lyseon lukion tervehdys uusille ylioppilaille, Rehtori Samuli Laitinen

Kallaveden lukion ja Kuopion aikuislukion Ensio Vatasen videotervehdys

Kallaveden lukion ja Kuopion aikuislukion opettajien videotervehdys